Madal Bal — натурален швейцарски сироп
√ Пречистване √ Отслабване √ ПодмладяванеМadal Bal
е натурален продукт, съставен от 6 вида чисти сиропи — 5 палмови сиропа (от кокосова, индийска, китулова, нипахова и аренгова палма) с добавка на клен

Мadal Bal е 100% естествен продукт - екологично чист, без изкуствени добавки, консерванти, подсладители и оцветители

Мadal Bal се произвежда по патентована рецептура на д-р Кайлаш Андреас Байер от швейцарската компания "PURIS" AG

Madal Bal се използва вече повече от 30 години в 2/3 от страните по света

Madal Bal е вкусна напитка, която се приема под формата на коктейл по специална Програма - Усещане за подмладяване. Програмата има различни схеми (версии) на приложение, съобразени с ежедневния ви ритъм на живот

   БЕЗПЛАТНА  ДОСТАВКА  —  ПОРЪЧАЙТЕ ОНЛАЙН!  

Благоприятните ефекти на Мadal Bal
•  Изчиства тялото от токсини
•  Стопява трайно излишните килограми
•  Обновява телесните клетки/подмладява тъканите
•  Повишава тонуса и работоспособността
•  Носи жизненост и самочувствие


Коктейлът
Madal Bal
1. Слагате 2 супени лъжици Madal Bal-сироп в чаша от 300 мл.
2.
 
Изцеждате 1/2 (половин) лимон, малък или средно голям.
3.
 
Добавяте 1/2 (половин) щипка лют червен пипер или джинджифил (можете да пропуснете тези съставки при непоносимост).
4.
 
Допълвате чашата с вода - изворна, минерална или преварена, топла или студена.
5. Р
a
збърквате добре до получаване на хомогенна смес.
6. За улеснение можете да си приготвите
 5 дози в 1 бутилка 
или 10 дози в 2 бутилки от по 1.5 литра.
Коктейлът замества 1, 2, 3 или всички дневни хранения.
 


Програмата Madal Bal: Усещане за подмладяване
Прием. Когато замества всички дневни хранения, коктейлът се пие през 1.5-2 часа или по-често, винаги когато имате нужда. 

Версии. Програмата има гъвкави схеми на прилагане -
версии от 1, 3-5 и 7-10 дни, през които обикновената храна е заменена изцяло от коктейла.

Преценка. Добре е да се запознаете
 предварително с версиите на Програмата и да изберете тази, която е най-приемлива за вас. Това зависи от самостоятелната и обективна 
преценка на вашите цели, възможности, мотивация, амбиция и предишен опит.

Най-доброто. Най-предпочитана
 версия на Програмата Усещане за подмладяване, която има най-добър и осезаем ефект, е
"Пълната версия" от 7-10 дни (1.52.0 литра Madal Bal). Версията, която поддържа вашето тялото и фигура винаги в топ-форма, е "Цикличната версия".

При необходимост.
При необходимост можете да започнете Madal Bal - Усещане за подмладяване с някоя от въвеждащите версии: "Испанска версия" (съчетаваща приема на Madal Bal с лекoто здравословнo хранене), версия "Веднъж седмично", или "Съкратена версия" от 3-5 дни.

Принципът. Швейцарската Програма Усещане за подмладяване работи на принципа на програмите за хранително разтоварване. Благодарение на натуралния сироп Madal Bal, тази диета има някои съществени предимства пред останалите разтоварващи режими. 

Лекота. Един от основните й плюсове е, че се понaся леко от организма.

Апетит. Палмово-кленовия сироп засища глада и спомага за затихването на апетита. Чувството на глад започва да намалява веднага след първите 1-2 дни от започването на Програмата. Спазването на 7-те принципа на Програмата е важно условие за успех и ще ви бъде от голяма полза.

Изхранване. По време на разтоварването балансираната селекция от натурални сиропи на Madal Bal изхранва организма, като осигурява хранителни вещества, микроелементи и енергия, необходими за нормалното му функциониране.

Условия. При здрави хора с умерени токсични натрупвания, за провеждането на Програмата не е необходим специализиран лекарски надзор. Не са нужни и специално създадени условия като отсъствие от работа или радикална промяна на ежедневния начин на живот. Програмата е подходяща за изпълнение както при домашни условия, така и в обичайната обстановка на работното всекидневие.

Медицински преглед. При хора със заболявания е необходим предварителен медицински преглед и консултация с диетолог-специалист в прилагането на лечебната диететика.

Резултати. Резултатите, постигнати с Madal Bal, са трайни, а не моментни. Специално разработената за целта "Циклична версия" ще ви позволи през цялата година с лекота да поддържате своя висок тонус, килограми и фигура, които желаете.

Действа! Програмата Усещане за подмладяване има реална ефективност в над 90% от случаите. Резултатите са видими и осезаеми, и могат да се контролират изцяло от практикуващия. 

   БЕЗПЛАТНА  ДОСТАВКА  —  ПОРЪЧАЙТЕ ОНЛАЙН!  

Приятел. Голяма част от хората, които държат на здравето си (и по-специално в Западна Европа, САЩ и Япония) са направили Madal Bal неизменна част от начин си на живот. Всички те споделят за чудесни резултати относно физическото здраве и психичния си комфорт.

Madal Bal приятели... ___________________________________________________________

≡ Бионсе Ноулс Американската попзвезда и изгряваща актриса прилага стриктно пълната 10-дневна версия на Madal Bal, при подготовката си за филма Dreamgirls. Тя постига много добри резултати в подобряването на фигурата си (bodyshape). Феновете й са във възторг. Звездата прилага и удължена 14-дневна версия на Програмата и поддържа отлична форма. В Америка вече много хора са преименували диетата Madal Bal сироп, на "Диетата на Бионсе".
http://www.beyonceonline.com


Карл Люис ≡ Деветкратния олимпийски шампион прилага успешно специално адаптирана за олимпийската си подготовка диетична модификация на Програмата, замествайки лютия червен пипер с джинджифил при приготвяне на напитката. Той споделя, че чувства лекота и прилив на енергия по време и след Програмата и че тя е полезна част от неговата спортна подготовка.
http://www.carllewis.com


Ашрита Фърмън ≡ Човекът с регистриран най-голям брой световни екстравагантни и екстремни рекорди. Той обича природните продукти и оценя високо естествените компоненти на Madal Bal, спомагащи за пречистването на организма. Ашрита отдава голямо значение също и на приложението на Madal Bal като енергийна напитка. През януари 2007 година, Ашрита постави два от своите световни рекорда в България и беше гост в Шоуто на Слави.
http://www.ashrita.com

Още приятели...

Madal Bal Facebook
Madal Bal има своя Facebook страница!
ПРОЧЕТИ

VIP: Попзвездата Бионсе Ноулс
Американската попзвезда Бионсе повери грижата за фигурата си на швейцарската програмата Madal Bal — Усещане за подмладяване
ПРОЧЕТИ

Нормализиране на теглото
За всеки, който наистина иска да нормализира теглото си, Усещане за подмладяване е дългоочакваният подарък: една лесна за изпълнение, доказала своята ефективност, безвредна, приятна и преди всичко естествена програма.
ПРОЧЕТИ

Пречистване
Типичните симптоми, свързани с изхвърлянето на токсини, са: лош дъх, изриване на кожата, потъмняване на урината, потене, налепи по езика и катарално отделяне на слуз. Ако са налице някои от посочените симптоми, можем да бъдем сигурни, че Усещане за подмладяване действа с пълна сила.
ПРОЧЕТИ

Подмладяване
Когато светът започне да ни отегчава и животът стане скучен, дошло е време да се променим... Дошло е време за действия. Дошло е време за подмладяване!
ПРОЧЕТИ

7-те принципа
Бъдете щастливи. Запазете радостта си през цялото време. Нека приятелите, които ви обкръжават, я почувстват. Щастието ви ще направи света около вас по-красив.
ПРОЧЕТИ

Отзиви на специалисти
„Един безопасен, природоестествен и ефективен начин за пречистване и контролиране на теглото. Великолепен за водещите напрегнат живот.“ д-р Алисън Уокър — рефлексолог и консултант по холистична медицина, Стафордшир
ПРОЧЕТИ

Отзиви на портебители
„Искам да ви кажа, че Програмата Усещане за подмладяване е страхотна! Натуралният сироп беше изненадващо приятен за пиене и изцяло задоволи нуждата ми от храна! Съвсем скоро се почувствах по-добре от всякога и поне по трима души на ден ми казваха, че изглеждам чудесно и че цялата сияя.“ г-ца Дж. Х. — Лондон
ПРОЧЕТИ

Сиропът'MB'
Рецептата на натуралния дървесен сироп на търговската марка Madal Bal е създадена в Швейцария. Тя обединява 6 вида чисти сиропи – 5 вида висококачествени палмови сиропи от югоизточна Азия и сироп от канадски клен "Птиче око" екстра "С+" качество. Бяха необходими няколко години и хиляди тестове, за да се направи смес, която да отговаря на всички изисквания...
ПРОЧЕТИ

Версии
Когато Програмата Madal Bal - Усещане за подмладаване навлиза широко в Европа през 80-те години, тя е модифицирана и адаптирана...
ПРОЧЕТИ

Спорт
Трябва да се отбележи обаче, че умерените физически упражнения са изключително полезни при изхвърлянето на отпадните продукти и токсините от системата. Разковничето е да се намери правилният баланс между натоварване и почивка.
ПРОЧЕТИ